oferta

AUGUST

Toate cãrtile au o reducere de 40% fata de pretul afisat.
Pentru comenzi mai mari de 99 de lei net taxele postale sunt suportate de editurã.
La trei cãrti comandate, indiferent de sumã, primiti c ..detalii
Ultima aparitie

Eminescu: Kabita / Eminescu: Poezii
Festivalul Carte si Arte


Dacã nu ne-ati vizitat la Gaudeamus ne gãsiti în aceeasi formulã la Festivalul Carte si Arte care începe mâine, la ora 16, la Muzeul Municipiului Bucuresti - Palatul Sutu, la Universitate.

Vã asteptãm cu reduceri între 20-40% - mai mult spre 40% - iar fiecare trecãtor prin fata standului va primi un suvenir tipãrit, asa cum s-a întâmplat si la Gaudeamus.

Fiecare cumpãrãtor al cãrtilor semnate Amita Bhose va primi primele strofe ale Luceafãrului tradus în bengali de cãtre domnia-sa!

Fiecare cumpãrãtor al Fetei bãtrâne va primi o dedicatie pe loc, oferitã de cãtre autoare. (bineînteles, dacã se doreste acest lucru). Indicat ar fi sa se doreasca, fiindca autograful va fi valoros peste ani!

Sperãm sã vã întâmpinãm si cu o nouã aparitie editorialã - Eminescu si India, de Amita Bhose - si vã asteptãm la lansarea acestei cãrti programate pentru 4 octombrie, ora 15:30.

Dacã nu doriti sã cumpãrati nici o carte poate aveti câteva minute libere sã ascultati povestea celei care l-a descoperit întâmplãtor pe Eminescu si s-a îndrãgostit de poezia lui, renuntând apoi la tot, în India, pentru a alege sã trãiascã în România, din dragoste pentru Eminescu si tara noastrã pe care, asa cum spunea doamna Zoe Dumitrescu-Busulenga, "a iubit-o poate mai mult decât multi români si a slujit-o cu inteligenta si condeiul ei".

Program Festival Carte si Arte:
1 octombrie: 16-20
2 octombrie: 14-20
3 octombrie: 10-20
4 octombrie: 10-18

Vã asteptãm!
 
Editura   | Aparitii   | In pregatire   | Evenimente   | Presa    | Contact    | Cosul de cumparaturi    | Blog

AmitaBhose.net
AmitaBhose.Net