oferta

IANUARIE
Ofertã specialã cu ocazia a 9 ani de activitate
10 cãrti=100 de lei plus 15 lei taxe postale.
Vã alegeti 10 cãrti - orice titlu - si platiti 100 de lei.
Oferta este valabila n ..detalii
Ultima aparitie

Cum s-a fãcut de-am ajuns înteleaptã
Festivalul Carte si Arte


Dacã nu ne-ati vizitat la Gaudeamus ne gãsiti în aceeasi formulã la Festivalul Carte si Arte care începe mâine, la ora 16, la Muzeul Municipiului Bucuresti - Palatul Sutu, la Universitate.

Vã asteptãm cu reduceri între 20-40% - mai mult spre 40% - iar fiecare trecãtor prin fata standului va primi un suvenir tipãrit, asa cum s-a întâmplat si la Gaudeamus.

Fiecare cumpãrãtor al cãrtilor semnate Amita Bhose va primi primele strofe ale Luceafãrului tradus în bengali de cãtre domnia-sa!

Fiecare cumpãrãtor al Fetei bãtrâne va primi o dedicatie pe loc, oferitã de cãtre autoare. (bineînteles, dacã se doreste acest lucru). Indicat ar fi sa se doreasca, fiindca autograful va fi valoros peste ani!

Sperãm sã vã întâmpinãm si cu o nouã aparitie editorialã - Eminescu si India, de Amita Bhose - si vã asteptãm la lansarea acestei cãrti programate pentru 4 octombrie, ora 15:30.

Dacã nu doriti sã cumpãrati nici o carte poate aveti câteva minute libere sã ascultati povestea celei care l-a descoperit întâmplãtor pe Eminescu si s-a îndrãgostit de poezia lui, renuntând apoi la tot, în India, pentru a alege sã trãiascã în România, din dragoste pentru Eminescu si tara noastrã pe care, asa cum spunea doamna Zoe Dumitrescu-Busulenga, "a iubit-o poate mai mult decât multi români si a slujit-o cu inteligenta si condeiul ei".

Program Festival Carte si Arte:
1 octombrie: 16-20
2 octombrie: 14-20
3 octombrie: 10-20
4 octombrie: 10-18

Vã asteptãm!
 
Editura   | Aparitii   | In pregatire   | Evenimente   | Presa    | Contact    | Cosul de cumparaturi    | Blog

AmitaBhose.net
AmitaBhose.Net