oferta

MAI
Important: Pentru a vedea toate titlurile apãsati pe "Aparitii"

Ofertã

Toate titlurile au o reducere de 35% din pretul afisat. La o comandã de cel putin trei cãrti primiti ca ..detalii
Ultima aparitie

India Darshan. 18.000 km de cãlãtorii interioare

Iuliana Nãlãtan


India Darshan. 18.000 km de cãlãtorii interioare


37

An aparitie carte: 2013

Numar de pagini: 336

Formatul cartii: 13/21 cm

ISBN: 978-606-93049-7-6
 
Cartea prezintã, pe de o parte, descoperirea unei culturi noi, pe de altã parte, cãlãtoria interioara a autoarei.

Sub formã de incursiune culturalã, aceasta a prezentat lucrurile care o pasioneazã si pe care i-a plãcut sã le exploreze si sã le înteleagã. "India e o tarã vastã, care copleseste prin dimensiuni geografice si istorice. În acelasi timp, e o tarã greu de înteles si usor de judecat dupã aparente", spune Iuliana Nãlãtan.

Pe de altã parte, cãlãtoria sa în India a fost, "în primul rând, una interioarã, care vorbeste mai ales despre acele lucruri pe care nu ai timp sã le adâncesti când esti antrenat în rutina existentei: rãnile pe care nu le-ai îngrijit la timp, nevoile pe care le-ai ignorat, magia de zi cu zi pe care, atunci când esti cãlãtor, o vezi mai usor.

Am adunat în aceastã carte însemnãri si amintiri despre locurile vãzute. Locuri geografice, locuri sufletesti sau mentale. Fiecare destinatie e o ancorã pentru o trãire puternicã.

Câteodatã în formã brutã, alteori mai rafinatã, simbolicã, am presãrat gândurile, clipele de inspiratie si exaltare, întrebãrile care m-au frãmântat si rãspunsurile pe care le-am gãsit. Nu e nici o carte pur turisticã, nici una pur filosoficã sau psihologicã.

E o carte precum viata, cu multe planuri întretesute, legate printr-un sens nevãzut. Nu e o poveste discursivã, cu un fir narativ prezentat clar, ci o îmbinare de cadre. Am ales sã adun la un loc aceste cadre mai mult din dorinta de a nu le pierde, pentru cã reprezintã o parte din mine, reprezintã mãrturia si certitudinea a ceea ce am trãit si simtit."

Cartea contine si 24 de pagini cu fotografii color.
 
Editura   | Aparitii   | In pregatire   | Evenimente   | Presa    | Contact    | Cosul de cumparaturi    | Blog    | office@edituracununidestele.ro

AmitaBhose.net
AmitaBhose.Net