oferta

DECEMBRIE

Contact e-mail: office@edituracununidestele.ro

Cãrtile au 35% reducere fatã de pretul afisat pe site. La o comandã mai mare de 5 titluri (Cele trei volume ale Manualului de limba sanscritã su ..detalii
Ultima aparitie
DECEMBRIE

Contact e-mail: office@edituracununidestele.ro

Cãrtile au 35% reducere fatã de pretul afisat pe site. La o comandã mai mare de 5 titluri (Cele trei volume ale Manualului de limba sanscritã sunt considerate trei titluri) reducerea este de 40%. Pe site sunt trecute preturile fara reducere.
La o comandã mai mare de 100 de lei net primiti si un dar - o pereche de cercei din argint tibetan iar la o comandã mai mare de 120 de lei net taxele postale sunt suportate de editurã.

Taxe postale - 11-15 lei, în functie de greutatea coletului.

Cãrtile vor fi trimise prin Posta romana, prin mandat postal, cu plata ramburs, factura fiind inclusa in pachetul cu cãrti.
Date pentru factura: nume, prenume, adresa.

Comanda se face prin magazinul online - din pretul rezultat scãdeti 35% sau 40%. Mesajul de confirmare din partea editurii va confirma si suma reala de plata.

Mai puteti comanda prin mesaj la e-mail: office@edituracununidestele.ro
- mesaj facebook - Editura Cununi de stele sau Cununi de stele . Sau Carmen Musat-Coman
- telefon, la numarul 0722 455 806
Pe facebook - Editura Cununi de stele - sunt oferte speciale dedicate celor ce urmaresc activitatea editurii.Campania "Doneazã pentru o nouã carte Amita Bhose"

Dragii mei dragi,

De-a lungul timpului am fost intrebata daca primesc donatii pentru a putea publica o noua carte a lui Didi - Amita Bhose. Am refuzat, desi stiam ca gestul venea din suflet. M-am gandit ca poate acei bani erau cei de intretinere sau chiar de paine. Caci oamenii care citesc carti sunt bogati la suflet insa nu si la punga, de cele mai multe ori. M-am gandit insa mai bine si mi-am dat seama ca bucuria de a putea fi parte din noua carte a lui Didi e mai mare decat bucuria de a putea achita intretinerea la timp. Asa ca toti cei care vor simti ca darul lor va ajunge cu adevarat intr-o noua carte sunt rugati sa-mi scrie la office@edituracununidestele.ro

Vor primi un contract de donatie pe care ii rog sa-l completeze si sa mi-l retrimita, pentru a-l semna si stampila. Iar numele celor ce daruiesc cateva file din noua carte a lui Didi vor aparea, cu recunostinta, pe prima paginã a cartii respective, devenind astfel nemuritori, precum Didi - Amita Bhose- si Eminescu. Iar cateva exemplare din cartea sustinuta le vor bucura sufletele, lor si celor ce le vor primi la randul lor.


Multumesc tuturor celor ce au crezut in cartea Amintiri despre Eminescu, de Teodor V. Stefanelli si au donat pentru tiparirea ei

Multumesc tuturor celor ce cred in carti si frumosul lumii.
Carmen Musat-Coman

 
Editura   | Aparitii   | In pregatire   | Evenimente   | Presa    | Contact    | Cosul de cumparaturi    | Blog    | office@edituracununidestele.ro

AmitaBhose.net
AmitaBhose.Net