Targ de carte Studbook - 5-7 aprilie 2011

ASID StudBook - Târg de carte studenteascã cu aromã de ceai


Bucuresti, 5-7 aprilie 2011 - Asociatia Studentilor la Istorie "Dacia" (ASID) si Facultatea de Istorie a Universitãtii din Bucuresti organizeazã ASID StudBook - editia a II-a, în holul Facultãtii de Istorie - (parter, Bld. Regina Elisabeta, nr. 4-12).

ASID StudBook este un târg de carte dedicat mediului studentesc în care edituri de renume vor oferi cititorilor reduceri substantiale de preturi. Aflat la a doua editie, ASID StudBook vine si anul acesta în întâmpinarea studentilor din facultãtile umaniste, având drept motto: In Libris Libertas. Fie cã veti alege o carte recomandatã în bibliografia de la curs, fie cã va fi una pe care sã o rãsfoiti în timpul liber, nu veti putea pleca fãrã una dintre cele mai bune companii ale cãrtilor - ceaiul!

Editurile Humanitas, Fischer International, Tritonic, Meteor Press, Editura Didacticã si Pedagogicã, România Press, Dacica si Cununi de Stele vor oferi cumpãrãtorilor un talon pentru Tombola târgului. ASID StudBook poate fi vizitat marti, miercuri si joi între orele 10:00 si 17:00. Intrarea este liberã. Târgul este un eveniment din cadrul unei sãptãmâni speciale pentru studentii Facultãtii de Istorie: Zilele ASID (2005-2011 - aniversarea a 6 ani de activitate).

Eveniment realizat de ASID, cu sprijinul oferit de Facultatea de Istorie, Universitatea din Bucuresti si Uniunea Studentilor din România. Partenerii evenimentului sunt: Start UB, Stud-Life, LEAP, Lume Bunã, Online Student, Metropotam, Academic Link, bookblog.ro, Geticul's Blog, ASSP-UB, ASLS, Asociatia Philos, AgentiaDeCarte.ro.
Asociatia Studentilor la Istorie "Dacia" este asociatia reprezentativã a studentilor din Facultatea de Istorie din Universitatea din Bucuresti. Promovãm voluntariatul si implicarea civicã si socialã, printr-o gamã variatã de evenimente: stiintifice (de profil) si culturale prin conferinte, sesiuni nationale si internationale de comunicãri stiintifice, evenimente caritabile, competitii sportive si artistice.

Marina Penciu
0764.516.762
marina.penciu@asid-ub.ro
 
Editura   | Carti   | Noi aparitii   | Evenimente   | Presa    | Contact    | Blog    | office@edituracununidestele.ro

AmitaBhose.net
AmitaBhose.Net