Dacã anul ãsta vine sfârsitul lumii, noi îl transmitem primii

Cristian Coman


Dacã anul ãsta vine sfârsitul lumii, noi îl transmitem primii


21

An aparitie carte: 2018

Numar de pagini: 184

Formatul cartii: 13/21 cm

ISBN: 978-973-8185-15-9
 
O carte de jurnalism practic - însã totodatã si o radiografie a presei, a societãtii românesti. O carte care, desi pare destinatã jurnalistilor, este dedicata si celor ce se aflã în fata televizorului, spre a decripta mesajele manipulatoare ori nu ale presei.

Din Prefatã

Aceastã carte e despre ei - oamenii de televiziune. Despre programele pe care le fac. Mai ales despre cei care se ocupã cu stirilessi acoperirea evenimentelor asa-zis importante de pe "sticlã". Despre cum au evoluat televiziunile în general si televiziunile de stiri în special pânã la starea de LIVE aproape permanent. Despre starea si sensul presei de televiziune.
Si, mai ales, încearcã sã rãspundã întrebãrii "DE CE?".

Aceastã carte este pentru cel care vrea o perspectivã din interior. Pentru viitorii jurnalisti, cartea e precum contul de facebook în 2018: e bine sã îl ai. Chiar dacã tonul pe care îl vei gãsi în carte este deseori pesimist, fã-te jurnalist! Este o meserie extraordinarã!
Aceastã carte este pentru tine, cel din interior. Tu te uiti la programele televiziunii la care lucrezi? Esti multumit? Poate cã este cartea pe care nu ai avut vreme sã o scrii.
Aceastã carte îsi propune sã îti arate cât mai multe perspective ale programelor de televiziune care se referã la actualitate. Asa cum "alb si negru" sunt diferite de "alba-neagra", nici "interesul public" nu coincide cu "interesul publicului" si nici "fake news" cu "stirea de televiziune". Dar manipularea si libertatea de exprimare au vreo legãturã? Dar autocenzura unde intrã? Esti liber sã afli.
Autorul


"Cristi Coman a trudit în toate redactiile importante si revolutionare ale televiziunilor românesti din ultimii 20 de ani.
El si-a început cartea ca pe o mãrturie onestã din interiorul redactiilor si a continuat-o ca pe cel mai bun manual de jurnalism practic pe care l-am citit de multã vreme.
Stiti de ce e bun?
Pentru cã Cristi Coman nu are vanitãti.
S-a apucat sã povesteascã si, precum se întâmplã la orice meserias, mai ales în vremuri tulburi, adevãrul rãzbate de la primele cuvinte.
Omul acesta stie ce spune, ce rarisim si ce linistitor sunã acest lucru prins într-o carte!" - Cãtãlin Tolontan (coperta IV)


Pret: 21
 
Editura   | Carti   | Noi aparitii   | Evenimente   | Presa    | Contact    | Blog    | office@edituracununidestele.ro

AmitaBhose.net
AmitaBhose.Net